Social-Eveniment‎ > ‎

Era băut, n-avea permis, dar a condus un autoturism neînmatriculat pe străzile din Târgu-Jiu

postat 5 ian. 2011, 04:22 de Webmaster Domeniu
    În seara zilei de 4 ianuarie 2010, orele 23:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu care acţionau pe str. Petreşti din municipiu, au oprit pentru control un autoturism ce avea montate plăcuţe de înmatriculare provizorii.
    La volan a fost identificat M.P.C., de 34 ani, din municipiul Tg. Jiu. Pe parcursul verificărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că autoturismul nu figura înmatriculat, iar conducătorul auto nu avea drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice întrucât nu poseda nici permis de conducere. Mai mult, testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Poliţiştii l-au condus pe bărbat la o unitate medicală, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.
Comments