Social-Eveniment


Eveniment-Social

 • 81 locuri de muncă vacante în Gorj, în săptămâna 31 decembrie 2010 – 6 ianuarie 2011      Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 4.865 locuri de muncă, în ...
  Postat la 5 ian. 2011, 09:59 de către Webmaster Domeniu
 • A încercat să achite o datorie folosind o bancnotă facsimil     Marţi, 4 ianuarie 2011, în jurul orelor 15:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către D.V., de ...
  Postat la 5 ian. 2011, 04:30 de către Webmaster Domeniu
 • Era băut, n-avea permis, dar a condus un autoturism neînmatriculat pe străzile din Târgu-Jiu     În seara zilei de 4 ianuarie 2010, orele 23:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu care acţionau pe str. Petreşti din municipiu, au oprit pentru control un ...
  Postat la 5 ian. 2011, 04:23 de către Webmaster Domeniu
 • Doi bărbaţi prinşi la braconaj la Slivineşti     În data de 04.01.2011, orele 16:30, poliţiştii Postului de Poliţie Slivileşti au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că doi bărbaţi se află fără drept ...
  Postat la 5 ian. 2011, 04:14 de către Webmaster Domeniu
 • Suspect al unui furt dintr-o casă de vacanţă, depistat de poliţiştii TF     În seara zilei de 2 ianuarie 2011, în jurul orelor 18:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Tg-Jiu au fost sesizaţi de către un cetăţean din Tg ...
  Postat la 5 ian. 2011, 04:00 de către Webmaster Domeniu
Se afișează postările 1 - 5 din 11. Vizualizați mai multe »

Ştiri sociale/evenimente

Obiectul gadget pe care l-ați adăugat nu este valid


Ştiri socile naţionale

Obiectul gadget pe care l-ați adăugat nu este valid


81 locuri de muncă vacante în Gorj, în săptămâna 31 decembrie 2010 – 6 ianuarie 2011

postat 5 ian. 2011, 08:48 de Webmaster Domeniu   [ actualizat la 5 ian. 2011, 09:59 ]

     Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 4.865 locuri de muncă, în săptămâna 31 decembrie 2010 – 6 ianuarie 2011, iar la nivelul judeţului Gorj, 81 de locuri de muncă.
   
 • Agent securitate    7
 • Asistent manager    1
 • Brutar    2
 • Consilier juridic    1
 • Consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist in rel.ec.internat.    1
 • Desenator tehnic    1
 • Dispecer    1
 • Fochist cazane industriale    3
 • Frezor universal    3
 • Gestionar depozit    2
 • Imbuteliator fluide sub presiune    1
 • Inginer de cercetare in constr.civile, industriale si agricole    1
 • Inginer industria alimentara    4
 • Lacatus mecanic    1
 • Lucrator comercial    1
 • Lucrator gestionar    2
 • Medic rezident    2
 • Metrolog si depanator mec.fina,tehnica digitala si analogica    1
 • Munc. necal. la amb. prod. solide si semisolide    1
 • Oficiant posta telegrame    1
 • Oficiant presa    1
 • Operator calculator electronic si retele    1
 • Preparator produse lactate    19
 • Sofer autocamion/masina de mare tonaj    1
 • Sofer de autoturisme si camionete    18
 • Strungar la masini de alezat    2
 • Sudor    1
 • Tehnician energetician/electrician    1
Pentru mai multe informaţii vezi şi articolul:  4.865 locuri de muncă vacante în săptămâna 31 decembrie 2010– 6 ianuarie 2011

A încercat să achite o datorie folosind o bancnotă facsimil

postat 5 ian. 2011, 04:28 de Webmaster Domeniu   [ actualizat la 5 ian. 2011, 04:30 ]

    Marţi, 4 ianuarie 2011, în jurul orelor 15:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către D.V., de 78 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, despre faptul că în jurul orelor 14:30, la magazinul alimentar s-a prezentat N.B., de 32 ani, din localitate, care i-a lăsat în contul unei datorii de 300 lei, o bancnotă de 100 dolari USD bancnotă ce nu corespunde cu cele aflate în circuitul bancar.
    La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia care au constatat că bancnota lăsată de către N.B. era de fapt un tipizat pe care figura menţiunea „FACSIMILE”.
    Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Era băut, n-avea permis, dar a condus un autoturism neînmatriculat pe străzile din Târgu-Jiu

postat 5 ian. 2011, 04:22 de Webmaster Domeniu

    În seara zilei de 4 ianuarie 2010, orele 23:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu care acţionau pe str. Petreşti din municipiu, au oprit pentru control un autoturism ce avea montate plăcuţe de înmatriculare provizorii.
    La volan a fost identificat M.P.C., de 34 ani, din municipiul Tg. Jiu. Pe parcursul verificărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că autoturismul nu figura înmatriculat, iar conducătorul auto nu avea drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice întrucât nu poseda nici permis de conducere. Mai mult, testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Poliţiştii l-au condus pe bărbat la o unitate medicală, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Doi bărbaţi prinşi la braconaj la Slivineşti

postat 5 ian. 2011, 04:02 de Webmaster Domeniu   [ actualizat la 5 ian. 2011, 04:14 ]

    În data de 04.01.2011, orele 16:30, poliţiştii Postului de Poliţie Slivileşti au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că doi bărbaţi se află fără drept la vânătoare, în pădurea satului Sura.
    Ajunşi în zona indicată, poliţiştii au identificat pe D.G., de 72 ani, din judeţul Mehedinţi, persoană care locuieşte fără forme legale în comuna Slivileşti şi M.R., de 37 ani, din Slivileşti, judeţul Gorj.
    D.G. avea asupra sa o armă de vânătoare şi 20 de cartuşe de vânătoare calibrul 12.
    Din primele verificări efectuate s-a stabilit că D.G. deţinea arma de vânătoare legal, având permis de armă, însă nu avea autorizaţie de vânătoare legală, aflându-se pe alt fond decât cel pe care ar fi fost autorizat să vâneze.
    Poliţiştii au ridicat arma şi muniţia şi au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj, faptă prevăzută de art. 42 din Legea nr. 215/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 407/2006, privind vânătoarea şi protecţiei fondului cinegetic.

Suspect al unui furt dintr-o casă de vacanţă, depistat de poliţiştii TF

postat 5 ian. 2011, 03:59 de Webmaster Domeniu

    În seara zilei de 2 ianuarie 2011, în jurul orelor 18:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Tg-Jiu au fost sesizaţi de către un cetăţean din Tg-Jiu despre faptul că persoane necunoscute i-au pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă amplasată în Staţia CFR Lainici, iar de aici au sustras mai multe bunuri (electronice, articole de îmbrăcăminte, cosmetice), prejudiciul fiind estimat la suma de 1.000 lei.
    Urmare a investigaţiilor efectuate de către poliţiştii TF, la mai puţin de două ore de la sesizare, în Staţia CF Tg-Jiu, la coborârea dintr-un tren personal ce circula pe relaţia Petroşani – Craiova, a fost identificat suspectul furtului în persoana numitului Iosif A., de 46 ani, din Uricani, judeţul Hunedoara.
     Poliţiştii TF au găsit asupra suspectului bunurile sustrase şi le-au restituit părţii vătămate.
    Suspectul a fost reţinut de către poliţiştii TF pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.
    În ziua de 3 ianuarie a.c., suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare  preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, respectiv Judecătoriei Tg. Jiu.
    Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Doi tineri răniţi după ce autoturismul a intrat într-un cap de podeţ

postat 5 ian. 2011, 03:54 de Webmaster Domeniu

    În data de 3 ianuarie 2011, orele 17:00, pe DN 67 D, la km 24+100, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a doi tineri.
    Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că A.I., de 28 ani, din comuna Padeş, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un cap de podeţ.
    În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului dreapta faţă, un tânăr de 28 ani, din comuna Padeş.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
    Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.
    Având în vedere că suntem în plin sezon de iarnă, pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, cei de la volan trebuie să aibă în vedere următoarele:
 • când se deplasează în coloană, să evite depăşirile, iar dacă totuşi se încumetă să depăşească, trebuie să o facă doar după o temeinică asigurare;
 • să determine toţi ocupanţii autovehiculului pe care îl conduc să-şi cupleze centura de siguranţă;
 • să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum (ceaţă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei);
 • să folosească atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi pe cel de climatizare şi dezaburire, pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic; recomandăm folosirea luminilor de întâlnire, inclusiv pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri, şi a celor de ceaţă, în condiţii de ceaţă densă;
 • să păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de vehiculul dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

Minor de 17 ani suspectat că a furat un telefon mobil

postat 5 ian. 2011, 03:50 de Webmaster Domeniu

    Un minor în vârstă de 17 ani este cercetat de poliţişti ai Poliţiei Municipiului Tg-Jiu în stare de reţinere, după ce a sustras un telefon mobil.
    La data de 30.12.2010, orele 11:40, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către directorul unei unităţi de învăţământ din municipiu, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din birou un telefon mobil, în valoare de 1.200 lei.
   
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale, s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este M.I.B., de 17 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj.
    Poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi l-au restituit părţii vătămate, iar pe numele suspectului au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.
     Poliţiştii continuă cercetările, în funcţie de rezultatul acestora urmând a dispune măsurile legale faţă de suspectul minor.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism şi a părăsit locul accidentului

postat 5 ian. 2011, 03:05 de Webmaster Domeniu

    În data de 13.12.2010, orele 17:10, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Minerului din municipiu s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.
    Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare, în timp ce efectua manevra de întoarcere, a tamponat un autoturism parcat, după care a părăsit locul accidentului.
    La scurt timp, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto implicat în tamponare, acesta fiind identificat în persoana lui Viorel N., de 49 ani, din municipiul Motru.
    Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat. Fiind testat cu aparatul etilotest, Viorel N. a prezentat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus pe Viorel N. la unitatea medicală din localitate, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de conducere suspendată şi o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Surprins la furat de vecinul părţii vătămate

postat 5 ian. 2011, 03:04 de Webmaster Domeniu

     La data de 14.12.2010, orele 00:50, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slivileşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Ţ.G., din localitate, despre faptul că în timp ce se afla în locuinţa sa, a observat un bărbat care încearcă să sustragă bunuri din curtea locuinţei vecinului său.
    Ajunşi imediat la faţa locului, apelantul a relatat poliţiştilor că l-a observat Cosmin C.V., de 37 ani, în timp ce escalada gardul locuinţei vecinului său pentru a sustrage probabil ţevi şi diferite profile metalice, însă urmare a acţiunilor pe care le-a întreprins, suspectul a fugit de la faţa locului.
    Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat, iar în prezent desfăşoară activităţi pentru depistarea suspectului.

Depistaţi de poliţiştii din Polovragi în timp ce transportau material lemnos fără documente de provenienţă

postat 5 ian. 2011, 03:03 de Webmaster Domeniu

     Luni, 13 decembrie 2010, poliţişti ai Postului de Poliţie Polovragi au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.
    În timpul acţiunii efectuate împreună lucrători ai Ocolului Silvic Polvragi şi un jandarm din cadrul  I.J.J. Gorj, au fost depistaţi Ilie S., de 61 ani şi Viorel U., de 36 ani, ambii din comuna Polovragi, care transportau fiecare cu câte un atelaj hipo, material lemnos de esenţă fag.
    Cei doi bărbaţi nu deţineau documente care să ateste provenienţa materialului lemnos transportat, o cantitate de 1,100 m3.
    Poliţiştii au dispus sancţionarea celor două persoane cu amendă în cuantum de 2.000 lei fiecare, conform Legii nr. 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării şi lăsată în custodie la Ocolul Silvic Polovragi.

1-10 of 11